Новософіївська загальноосвітня школа І - ІІІ ступенів

Інформація для батьків

Умови прийому учнів до першого класу:

1. НАВЧАННЯ У НОВОСОФІЇВСЬКІЙ  ЗАГАЛЬНООСВІТНІЙ ШКОЛІ І-ІІІ СТУПЕНІВ БЕЗКОШТОВНЕ.

2. ДО 1-ГО КЛАСУ ШКОЛИ ПРИЙМАЮТЬСЯ ДІТИ, ЯКИМ НА 1 ВЕРЕСНЯ ВИПОВНЮЄТЬСЯ 6 РОКІВ.

3. НА НАВЧАННЯ ЗАРАХОВУЮТЬСЯ ВСІ ДІТИ , ЩО ПРОЖИВАЮТЬ НА ТЕРИТОРІЇ НОВОСОФІЇВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ.

4. ПЕРЕЛІК НЕОБХІДНИХ ДОКУМЕНТІВ:

· ЗАЯВА БАТЬКІВ;

· КОПІЯ СВІДОЦТВА ПРО НАРОДЖЕННЯ ДИТИНИ;

· МЕДИЧНА КАРТКА ДИТИНИ